شرکت پردیس آذرگل

طراحی، اجرا و نگهداری فضای سبز

شرکت پردیس آذرگل

طراحی، اجرا و نگهداری فضای سبز

شرکت پردیس آذرگل

این وبلاگ متعلق به شرکت پردیس آذرگل می باشد.
فعالیت این شرکت در زمینه طراحی، اجرا و نگهداری فضای سبز است و از صفر تا صد محوطه سازی را شامل می شود از جمله سنگفرش، چمن کاری، گلکاری، هرس، آبنما، آلاچیق، نورپردازی محوطه و .....
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

۲۴
آذر
۹۴


امروزه گیاهان پرچین و هرس پذیر بدلیل کاربردهای بی شماری که در منظرسازی فضای سبز شهری ایفاء می کنند، مورد توجه طراحان زیباسازی فضای سبز می باشند. اگرچه بهره گیری از درختچه های پرچین در اغلب نواحی کشور منحصر به تعداد انگشت شماری از عناصر گیاهی معروف همچون ترون، مورد و شمشاد می باشد، با این حال به واسطه نقشی که این قبیل گیاهان در منظرسازی فضای سبز بر عهده دارند، ضرورت ایجاب می کند در مرحله نخست، پیرامون شناسائی گونه های درختچه ای قابل هرس و فرم پذیر که قابلیت کاربری در فضای سبز را دارند، مطالعات بیشتری صورت پذیرد .

افزون بر این، گام بعدی در خصوص چگونگی تکثیر و زادآوری، کشت و پرورش آنها در شرایط گلخانه و خزانه، نحوه استقرار آن در بستر اصلی، مراقبت های ویژه، مبارزه با آفات و امراض و سایر نیازه ای اکولوژیک آن می باشد. پژوهش ها در این مقوله نشان داده، با توجه به تنوع بسیار قابل توجه گیاهان پرچین، از طرفی انعطاف پذیری بسیار بالای این قبیل گیاهان در مقابل هرس فرم، نقش ارزنده ای را در بهبود زیباسازی محیط های شهری ایفاء می کند و بدون بهره گیری از چنین عناصر گیاهی در طراحی فضای سبز، قطعا با فقدان فاحشی مواجه خواهیم بود.

بررسی ها نشان داده، عواملی نظیر ویژگی های بوم شناختی، خصوصیات اقلیمی، تنش های محیطی و ذوق و سلیقه طراحان فضای سبز در انتخاب نوع گیاهان پرچین جهت منظرسازی، تأثیر مستقیم می گذارد. بدون شک غرس نهال های یکنواخت و هم سن از یک گونه گیاهی پرچین در حاشیه خیابان ها و یا روفوژ میانی بلوارها و اعمال هرس فرم بر اساس برنامه هایزمانی بنده شده، علاوه بر توزیع همگن پوشش گیاهی در محیط های درون شهری و ایجاد نوعی نظم چشم نواز، نقش بسیار تعیین کننده ای در زیبا سازی معماری شهری ایفاء می کند.

  • مائده رفیع پور
۲۳
آذر
۹۴

بشر از زمانی که زندگی اجتماعی را انتخاب کرد ، به دنبال پاسخ گفتن به نیاز طبیعی ارتباط با دیگران است . 

این نیاز اگر به صورت عادلانه و دو سویه پاسخ داده شود ، نوعی صمیمیت ایجاد می کند . 

این نوع از روابط که در آن هیچ کدام از طرفین چیزی را از طرف مقابلش دریغ نمی کند ، پایۀ اولیۀ فرهنگ انسانی است و آیین های گوناگون برای ترویج و یا تقویت چنین فرهنگی به وجود آمده اند .

هنر نیز  در پی ایجاد یک حیات فردی و اجتماعی عمیق و سالم است .

ترکیب تمامی مهارت های بشری از جمله ترکیب علم و هنر  در طراحی ، ساخت و ادارۀ شهرها می تواند حیات فردی و اجتماعی سالم را در جوامع بشری  فراهم کند .

این گونه حیات اجتماعی ، تعمیم دهندۀ سلامت به زندگی  می باشد و این ، " مدنیت"  را در زندگی شهرنشینی ایجاد می نماید .


                                   مقایسه معماری سنتی در ساخت دروازه قرآن با هتلی مدرن در نزدیکی این بنای تاریخی



  • مائده رفیع پور